UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES

 

Comença a refrescar…

Haurem de trucar a la Neus i al Christian per fer la nova comanda de roba laboral….

Això pensen molts dels nostres clients aquests dies!! I nosaltres ens deixem la pell per atendre’ls i oferir-lis les opcions que millor s’adaptin al seu pressupost.

Tens un negoci i és de cara al públic? Pensa que són moltes les possibilitats que pots contemplar per a que els teus treballadors duguin una imatge unificada, és igual que siguis gran, mitjà o petit com diu el titular d’aquest article una imatge val més que mil paraules i és per això que des de ja fa uns anys són moltes les empreses que li donen al vestuari dels seus treballadors la importància que es mereix.

No cal ser una empresa del sector de l’hostaleria, la construcció o la sanitat per anar amb uniforme laboral i tampoc cal que ens imaginem peces de roba estandar o aburrides… Us presentem alguns exemples que es poden personalitzar amb l’acabat desitjat (serigrafia, vinil, brodat…) i ajuden  unificar la imatge i a donar serietat (tant per interior com per exterior):

 

 

Polo:

 

Dessuadora:

Soft Shell:

Forro Polar:

Això només són alguns dels exemples dels que disposem al nostre ampli catàleg, si tens cap  curiositat truca’ns sense cap compromís i t’atendrem encantats.