ASSOCIACIÓ SOMNIS I ANTONIO OROZCO

Així de guapos i uniformats anaven els nois de l’Associació Somnis per rebre Antonio Orozco el passat 18 d’abril al Teatre Jardí de Figueres.

Associació Somnis és una organització sense ànim de lucre que dóna suport i atenció a infants i joves en situació de fragilitat social, si voleu seguir la fantàstica labor que fan ho podeu fer a través del seu Facebook (associaciosomnis) o visitant la seva pàgina web: www.associaciosomnis.com

De seguida que l’Alba Llatjós (directora de l’Associació i amiga de Cap problema) ens va explicar el projecte del concert i ens va demanar material per aquell dia no vam dubtar ni un moment en col·laborar…  Cap Problema conjuntament amb Brodats Rabassa i Ketimprimo vam voler posar el nostre petit gra de sorra aportant els polos i lanyards per aquell dia.

Associació Somnis us desitgem molts èxits.