UNA INVITACIÓ DE CASAMENT ORIGINAL?

Quan celebres un casament són molts els detalls que s’han de tindre en compte i un dels primer és la invitació!

En Dan i la Maria (wedding planners i amics de Cap problema) van contactar amb nosaltres perquè els hi donéssim un cop de mà amb la invitació que volien els nuvis…  volien una cervesa de qualitat i que aquesta es pogués personalitzar amb la seva etiqueta. Com que a Cap problema mai tenim un no per resposta vam començar a buscar fins que vàrem trobar la marca de cervesa que ens fes una tirada d’ampolles sense etiquetar,  no va ser fàcil però finalment ho vam aconseguir.

La prova la teniu a la fotografia, que us sembla? Us agrada la idea? Nosaltres la vam trobar molt original i divertida.

Felicitats als nuvis!

I recordeu que si teniu reptes o peticions que us semblin complicades…. CAP PROBLEMA!